Testimoniale

Imaginatie, dragoste pentru copii si pentru teatru, profesionalism si mereu o atitudine pozitiva! O persoana deosebita, care munceste pentru decorurile spectacolelor si pentru ateliere cu o pasiune care se vede si se simte. Mereu originala si plina de idei creative.

Bravo Nicoleta!!!”

Echipa Crayon Club

logo crayon

Zina Nichita

Zina Nichita
Founder GoKID.ro

„Imi place sa merg cu fetita mea de 3 ani la spectacolele Nicoletei Rusu, caci ma incanta de fiecare data prin autenticitate, voiosie si capacitatea de a se conecta cu copiii.

Spectacolele sunt exact pe gustul meu: pline de candoare, potrivite pentru copiii mici, educative, cu teme alese cu grija care transmit emotii pozitive copiilor si valori umane importante: iubirea, prietenia, omenia, toleranta, etc.

Nicoleta se apropie foarte mult de copii, care o simt ca este alaturi de ei in aventura spectacolului si se bucura si mai tare atunci cand interactioneaza cu ei in timpul scectacolului.

Merg cu incredere la evenimentele pentru copii organizate de Nicoleta intrucat stiu ca va fi un timp de calitate petrecut alaturi de fetita mea.”